Úspech zožal aj na vysokoškolskom internáte a keďžejeho príprava je veľmi jednoduchá, kľudne sa do nej pustí aj dcéra celiatička –i keď ona je dosť atypický mladý človek. Vcelku rada varí aj pečie, starása o domácnosť – je to taký domasedko a darmojedko (ale to už jetypická vlastnosť väčšiny dnešných mladých ľudí).
Čo potrebujeme?
4 vajcia a 300 g kryštálového cukru,ktoré šľaháme metličkou, pridáme 3dl oleja, 2 čajové lyžičky mletej škorice, 2 čajovélyžičky sódy bikarbóny, 100 ghrozienok, 120 gmletých orechov, 2 lyžice kakaa, 250g múky PROMIX UNIa samozrejme 600 gstrúhaných jabĺk – všetko spolu „zmaglajzujeme“ a vylejeme na vymastenýa kukuričnou múkou vysypaný plech. Upečený posypeme cukrom, alebo polejemečokoládovou polevou.
Ja viem, že ajoči jedia a úspech majú nafotené postupy... Raz sa to naučím, teda dúfam, alenemyslím si, že niečo zvláštne uvidíte na tomto na pohľad obyčajnom hnedom koláči.Verte však, že jeho chuť ocenia nielen „bezlepkáči“.